Як робити ставки на хокей в букмекерській конторі Фавбет

Особливості та різноманітність ставок на хокей в БК Фавбет

За кількістю подій і величиною розпису в лінії БК Фавбет хокей поступається тільки футболу. У розпал хокейного сезону букмекер щодня пропонує 50-60 матчів. Гравцям доступні ставки у вигляді ординарів, експресів і систем.

Різноманітність лінії і коефіцієнти

В передматчевій лінії БК Фавбет є наступні турніри з хокею: NHL, КХЛ, МХЛ, чемпіонати Німеччини, Чехії, Словаччини, Швейцарії, Швеції. Періодично з'являються в програмі подій ставки на турніри серед збірних, зокрема на матчі чемпіонату світу з хокею. Приблизно 40% подій в передматчевій лінії потрапляють ще і в лайв-режим. Більшість хокейних матчів в лайв супроводжуються прямими відеотрансляціями.

Коефіцієнти в передматчевій лінії і в лайв приблизно однакові. Ось котирування на основні результати матчів NHL: 1.99 - 4.68 - 2.95, 2.39 - 4.2 - 2.51, а рівноймовірні результати зазвичай оцінюються коефіцієнтами 1.87-1.9. Маржа на хокейні матчі в букмекерській конторі в середньому навіть нижче, ніж в ставках на футбол.

До найпопулярніших ставками на хокей в Фавбет можна віднести наступні:

  • основні результати і подвійні шанси;
  • тотали, в тому числі індивідуальні та тотали періодів, чет / непарне;
  • фори, в тому числі фори за періодами;
  • ставки на перший гол;
  • ставки на статистику (кількість кидків, фолів, штрафного часу).

Особливості ставок на хокей

На результат хокейного матчу можуть впливати кілька чинників: загальна форма команд-суперників, фізичні кондиції окремих гравців, результати останніх матчів, травми і дискваліфікації, рівень мотивації на окремий матч, гра на домашній арені і т.д.

Важливо враховувати, що в букмекерській конторі Фавбет ставки на основні результати приймаються з урахуванням нічийного результату, тому в лінії є три виходи: перемога господарів, нічия і перемога гостей. Окремо приймаються ставки на результат матчу з урахуванням овертайму.

Як зробити ставку в Фавбет

Щоб укласти парі на результат хокейного матчу, необхідно вибрати в передматчевій або live-лінії потрібну подію, потім визначити відповідні результати, натискаючи по коефіцієнтах. Купон ставки формується автоматично, а гравцеві залишається лише перевірити результати і вказати суму ставки. Оформлені парі на хокей зберігаються в історії ставок. Купон вважається розрахованим після того, як завершується останнім за хронологією подія. Отримані гроші можна вивести на карту або гаманець, а можна використати для наступних ставок на спорт.

*на правах реклами.

Читайте також