Як розібратися у своїх емоціях? Допоможе книга, яку написали Марк Лівін та Ілля Полудьонний

Емоції можуть викликати як позитивні, так і негативні відчуття у людини. Розрізняючи їх, ми вчимося контролювати себе у найскладніших життєвих ситуаціях і отримуємо важливий досвід. Книга «Простими словами. Як розібратись у своїх емоціях» допомагає проникнути у власне світосприйняття та класифікувати свої відчуття, що буде корисно кожному. На сайті Yakaboo доступна онлайн-версія книги «Простими словами. Як розібратись у своїх емоціях», але ви можете замовити її друкований варіант з доставкою по Києву чи навіть в інші міста України.

Психологія взаємин передбачає вивчення емоцій під час спілкування та можливість їх зміни під впливом подій чи настрою. Щоб чітко розуміти, що саме ми відчуваємо в конкретній ситуації, необхідно оцінити її з декількох сторін, співставляючи з уже відомими реакціями.

Навчитися керувати емоціями можна лише дотримуючись декількох основних правил:

  • не критикувати себе за власні відчуття;
  • подумки проговорювати та аналізувати їх;
  • аналізувати декілька можливих варіантів реакції на ту чи іншу подію (це допоможе керувати емоційними проявами в майбутньому і не піддаватися негативним зовнішнім впливам).

Злість, заздрість, сором, самотність — це нормальні явища, присутні в житті кожного з нас. Розібравшись в їх особливостях, можна знайти пояснення будь-якій поведінці людей зі свого оточення.

Причини прочитати книгу

Теорія та практика психології об’єднують в собі багато важливих тем, даючи прості пояснення як негативним, так і позитивним сторонам людської особистості. Читання книги «Простими словами.

Як розібратись у своїх емоціях» принесе безумовну користь, яка виражається в:

  • налагодженні продуктивного спілкування навіть з тими, хто раніше викликав роздратування;
  • досягненні внутрішнього спокою;
  • позитивних навичках побудови стосунків в сімейному та професійному оточенні;
  • покращенні загального настрою.

Технічні характеристики тексту також залишають позитивні враження: мінімалістичний стиль оформлення та зручний розмір тексту тільки сприяє простому та доступному читанню. Придбати книгу особисто можна за наступною адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт). Якщо ж у вас виникнуть додаткові питання, відповіді на них можна отримати за телефоном 0(800)-600-505 чи звернувшись в службу підтримки на сайті Yakaboo.ua.