Як співпрацює Поліська митниця з митними органами інших держав?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Поліською митницею Держмитслужби в рамках міжнародної взаємодії протягом січня-березня 2020 року до митних органів іноземних держав направлено 29 запитів через Департамент запобігання та протидії контрабанді та порушенням митних правил Державної митної служби України, зокрема до митних органів  Великобританії, Бельгії, Австрії, Іспанії, Італії, Чехії, Німеччини, Швеції, Нідерландів, Туреччини, Польщі, Литви та Франції. Водночас, від митних органів іноземних держав отримано 28 повідомлень.

Всього, за результатами реалізації інформації отриманої від митниць іноземних держав, заведено 26 адміністративних справ, у яких вартість предметів порушення складає 5 428 094 гривні.

Крім того, організація боротьби з митними правопорушеннями та контрабандою Поліською митницею Держмитслужби здійснюється у взаємодії з підрозділами органів Національної поліції, Державної податкової служби, Служби безпеки, Державної прикордонної служби тощо.

За три місяці 2020 року Поліською митницею отримано 6 матеріалів від правоохоронних органів. За результатами опрацювання отриманої інформації, складено 14 протоколів про порушення митних правил.

Поліська митниця Держмитслужби

Читайте також