Як стати успiшним: 5 правил мiльйонерів

Фото - вiдкритi джерела

Кілька простих порад від мільйонерів для того, щоб змінити своє життя на краще.

Питання «як багато заробляти?», «Як стати успішним?», «У чому секрет багатих людей?» хвилюють багатьох.

Відповідь на це питання знайшов письменник Томас Корлі. Він досліджував звички 177 мільйонерів, якi самостійно досягли успіху. Ось кілька основних звичок, які можуть вже сьогодні змінити ваше життя на краще.

Читайте книги

Читання для мільйонерів - це не спосіб зайняти себе під час дозвілля, а частина саморозвитку. Письменник з'ясував, що 88% з них щодня читають по 30 хвилин. Одна з особливостей, яку помітив Корлі, - заможні люди частіше читають не для розваги, а для самовдосконалення. Вони зупиняють свій вибір на книгах про саморозвиток, біографії відомих успішних людей або книги з історії.

Живіть за коштами

Якщо ви хочете перестати відчувати фінансові труднощі, прислухайтеся до поради від заможних людей. Відкладайте 20% чистого прибутку і живіть на решту 80%. Так, ви уникнете перевитрати коштів, виробите звичку економити і планувати свої витрати.

Спілкуйтеся з успішними людьми

Одна з цікавих звичок - спілкуватися з тим, хто успішніше тебе. Цілеспрямовані, повні ентузіазму люди здатні зарядити і мотивувати тих, хто їх оточує, тому станьте їх оточенням і теж починайте діяти. «Ви успішні настільки, наскільки успішні ті, з ким ви часто спілкуєтеся», - додав письменник.

Також Корлі підкреслив, що дуже важливо уникати негативно налаштованого оточення, тому що його руйнівна критика може позбавити вас успіху. Тому вибирайте тих, хто вас надихає

Формулюйте мрії

61% учасників опитування Корлі повідомили, що регулярно застосовують техніку формулювання своїх бажань. Створюючи сценарій свого ідеального життя, описуючи своє життя в майбутньому, уявляючи, як всі ваші мрії збуваються, ви повинні перенести всі свої думки на папір, використовуючи від 500 до 1000 слів. Це допоможе зрозуміти, чого ви дійсно хочете від життя, допоможе побачити повноцінну картинку бажаного результату і розібратися з подальшим планом дій.

Спіть не менш як 7 годин

Сон - одне з важливих умов успіху, вважає Корлі. Його дослідження показало, що 89% учасників сплять не менше семи годин на добу. Сон виконує дуже багато неочевидних завдань, включаючи поліпшення пам'яті, концентрації та працездатності, зазначив він.

Читайте також