Як у Дубні відзначатимуть День Гідності та Свободи?

21 листопада Дубно разом з усією Україною відзначатиме День Гідності та Свободи. 

Дві революції - Помаранчева революція (2004 року) та Революції Гідності (2013 року) - кардинально змінили напрямок розвитку держави та суспільства, згуртували свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя.

Аби вшанувати подвиг учасників Революції Гідності та увічнити пам’ять Героїв Небесної Сотні 21 листопада відбудеться ряд міських заходів:

  • 11.00 Покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні,
  • 16.00 Молодіжна акція “За Гідність, за Свободу”,
  • 16.30 Перегляд фільму “Ціна демократії. Євромайдан. Україна”.

Звертаємося до керівників релігійних громад усіх конфесій м. Дубна з проханням щодо проведення у ваших храмах молитви за Україну, Героїв Небесної Сотні, Героїв-Захисників, які віддали та віддають життя за Україну, і з нагоди Дня Гідності та Свободи. 

Запрошуємо учасників революційних подій, молодь, громадськість взяти участь у заходах та вшанувати громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Пресслужба Дубенської міської ради

Читайте також