Як у Рівному дільничні поліцейські святкували професійне свято (ФОТО)

18 червня дільничні офіцери святкують своє професійне свято. Місцева влада відзначила подяками сумлінних захисників правопорядку та висловила слова вдячності за нелегку службу.

У Рівненському відділі поліції п’ятьом офіцерам подяки від міського голови Рівного вручив секретар міськради Сергій Паладійчук. Він запевнив, що дільничні можуть звертатися за допомогою до представників влади будь-коли, адже народні обранці повинні працювати над безпекою громадян не менше поліцейських.

Василь Зелінський, керівник поліції Рівного, подякував підлеглим за роботу, які незважаючи на завантаженість, не втрачають наполегливості та щодня показують хороші результати у розкритті правопорушень та злочинів.

Голови сільських, селищних та районних рад області також відзначили професійну роботу дільничних офіцерів та урочисто привітали правоохоронців зі святом у відділах і відділеннях поліції.

Варто зазначити, що на одного дільничного офіцера поліції Рівненщини припадає у середньому 360 матеріалів за зверненнями громадян. Окрім опрацювання викликів, які не мають ознак кримінальних правопорушень, дільничні офіцери поліції розкривають більш ніж 32% від усіх злочинів. Цю нелегку роботу в містах та селах несуть 172 поліцейських і сьогодні, у день 95-річчя з дня створення служби дільничних офіцерів, кожному з них ми зичимо міцного здоров’я, довіри та поваги від громадян.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також