Як у Рівному вшановуватимуть пам`ять Героїв Небесної Сотні (+програма заходів)

Завтра, 21 листопада, усі українці відзначатимуть четверту річницю початку Революції Гідності.

З цієї нагоди у Рівному о 10.30 відбудеться покладання квітів до могил загиблих на «Алеї Героїв» на рівненському кладовищі, а також до пам’ятного знака «Загиблим за Україну».

Об 11.30 біля Дошки Пам`яті Героям Небесної Сотні та Героям, загиблим в зоні АТО, що по вул. 16 Липня, запалять поминальні лампадки.

Потому, о 12.20, в обласному краєзнавчому музеї відбудеться тематична зустріч в експозиційному залі «Творці історії», де представлені матеріали про події Революції Гідності та загиблих учасників Майдану з Рівненщини.

Впродовж усього дня на Майдані Незалежності працюватиме фотовиставка світлин Сергія Бусленка «Палаючий січень» та фото Анатолія Прошина із зони АТО.

До слова, День Гідності та Свободи відзначатимуть у всіх районах Рівненщини. Відтак, у навчальних закладах, закладах культури, військових частинах будуть організовані тематичні виставки, презентації та інші заходи, присвячені Дню Гідності, її учасникам та значенню цих подій у розвитку громадянського суспільства.

Крім того, у храмах Рівненщини традиційно відбудуться панахиди за загиблими під час Революції Гідності Героями Небесної Сотні та Героями АТО.