Як вибрати ідеальне жіноче взуття

Модниці у всьому світі неодноразово задаються питанням вибору ідеального взуття. Звісно, воно має бути не лише красивим, а й зручним і надійним. Коли туфлі тиснуть, жінка буде мріяти тільки про те, як їх зняти, навіть якщо модель дуже гарна. Тому вибирати взуття слід вкрай ретельно.

Правила вибору

Обираючи для азартної гри онлайн казино, користувач звертає увагу на низку факторів, адже заклад повинен бути зручним та безпечним. Так само відбувається з вибором взуття, що має приносити тільки приємні емоції. Щоб так сталося, слід враховувати кілька параметрів, про що йтиметься нижче.

Матеріал

Матеріал, з якого пошите взуття, має першочергове значення. Краще обирати модель з натуральної шкіри, адже вона еластична та чудово облягає ногу з огляду на анатомічні особливості. Шкіряне взуття «дихає», тому оберігає ноги від температурних перепадів, завдяки чому її зручно носити за будь-якої погоди. Ціна шкіряних виробів вища за аналоги зі шкірозамінника. Але це цілком виправдано, адже таке взуття прослужить значно довше. Слід пам'ятати: замшеве взуття не призначене для дощу. Для такої пори року потрібен стійкіший варіант.

Повнота

Це дуже важлива характеристика, адже від неї залежить зручність взуття. Стопи однакової довжини можуть мати різну повноту, що визначається шириною ступні. Оптимальною вважається така розбіжність: 8 мм для повсякденних, 5-6 мм для модельних туфель. Сучасне взуття вироблятиметься у багатьох варіантах повноти, тому підібрати найбільш підходящий можна без проблем.

Зовнішність

Сучасний, стильний дизайн – важливий фактор. Існує кілька порад щодо загальних тенденцій у моді та поєднання з одягом:

  • проміжок між туфлями та довгою спідницею маю бути відсутній;

  • поєднувати коротку спідницю і взуття на високих підборах не можна поєднувати (чим коротшою є спідниця, тим нижчим має бути каблук);

  • для відкритого верху краще придбати легкі босоніжки із тонкими ремінцями;

  • туфлі, балетки, босоніжки мають підходити під кольорову гаму одягу.

Туфлі чи босоніжки на високих підборах може носити будь-яка жінка, незалежно від росту. Але невисоким дівчатам варто звернути увагу на платформу. Уникати тонкої шпильки рекомендується пишним жінкам. Доречніше буде виглядати нехай високий, але масивний підбор.

Звісно, взуття має подобатися, до того ж вибір – це справа особистого смаку. Асортимент жіночих туфель, босоніжок, кросівок, балеток тощо настільки великий та різноманітний, що кожна жінка обов’язково знайде свою ідеальну модель. 

 

Читайте також