Як відсвяткувати День Валентина: 5 цікавих ідей для рівнян

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

До Дня Святого Валентина залишились лічені дні, тому планувати святкування головного дня всіх закоханих варто вже зараз. Ми підібрали 5 цікавих ідей, як провести найромантичніший день року оригінально та незабутньо.

Фотосесія

Замовивши фото сесію у красивому місці Ви уб’єте двох зайців. Адже, окрім чудових фото, які милуватимуть око ще довгий час, Ви отримаєте романтичну прогулянку мальовничими місцинами. Після того, як фотосесія закічиться, можна влаштувати пікнік і помилуватися краєвидами.

Втілення мрій

Ви давно хотіли спробувати екстремальний вид спорту або ж ваша кохана мріяла про майстерклас із живопису. День Валентина – це ідеальний момент для реалізації таких бажань. Головне правило  – провести цей день разом та розділити яскраві емоції з другою половинкою.

Подорож

Що може бути краще за можливість вирватись із щоденних справ та сірих буднів та відвідати нове цікаве місце. Це може бути як грандіозна поїздка за кордон – у Францію чи Голландію, так і подорож до красивого українського міста – до Львова чи Одеси. Прогулянка старими вуличками, наповненими атмосферою середньовіччя, стане чудовою приправою для Вашого кохання.

Побачення

День всіх закоханих має бути наповнений атмосферою романтики. Влаштуйте святкування у форматі побачення: романтична вечеря, театр, концерт чи кіно. Сплануйте все так, щоб розваги чергувалися зі щирим спілкуванням. Важливо, щоб заклади та культурні заходи були до смаку обом закоханим.

Повний релакс

Якщо ви хочете відсвяткувати день закоханих та за сумісництвом відпочити від тяжких буднів, то поїздка за місто у SPA-готель стане чудовим рішенням. Закохані зможуть відвідати масажі та SPA-процедури, відновити сили та провести удвох прекрасний вікенд.

Читайте також