Як врятувати Рівне від рекламної навали

 Заклеюємо через економію

Цей вид зовнішньої реклами є ефективним та дієвим. Головним його завданням є зробити так, щоб на зупинках люди постійно бачили ваше оголошення. Адже, як не старайся, а очі ніде подіти. В цьому переконує один із рівненських ріелторів Руслан.


Такі, як він, до рекламних агентств не звертаються. За ті самі гроші він наймає людину (в більшості випадків, студента), роздруковує масу оголошень. Ними заклеюють усі живі місця.

«Для чого мені викидати кількасот гривень на платні дошки? За ті самі гроші я розповсюджу тисячу оголошень. За собівартістю – це найефективніший вид реклами. Кращого ви не знайдете. В нових будинках забудовники облаштовують безкоштовні дерев’яні дошки, то там ми клеїмо на них. Я ніколи не чув, щоб поліція когось карала. Хоч це і заборонено законом», - розповідає рівненський підприємець.

Справа у тім, що у Рівному є служби, які пропонують місця на своїх дошках оголошень. Вартість розміщення блоку на одному із них на місяць складає від 12 до 3 гривень. Усе залежить від розміру вашої листівки. До слова, таких дощок більше тисячі.

Ловимо за руку, але марно

Ніхто не хоче за такі послуги платити. Дешевше розповсюдити вдвічі більше протиправної реклами. І дарма, що вона «провісить» не більше дня. Адже «робота», «пластикові вікна», «оренда квартир», «ремонти» та «дешеві кредити» постійно заклеюють один одного.

Усе це неподобство доводиться віддирати працівникам тролейбусного управління
. Бо саме вони відповідають за чистоту стовпів та зупинок.

Читайте також