Як завоювати серце чоловіка, знаючи його знак Зодіаку?

Фото - відкриті джерела

Дуже багато в стосунках залежить від Знака Зодіаку. Астрологія допоможе домогтися найкращих результатів в флірті з чоловіком.

Овен

Овна можна звести з розуму, якщо його дражнити. Ні в якому разі не падайте до нього в обійми відразу – його необхідно тримати на відстані, то даруючи, то забираючи свою любов.

В іншому випадку ви ризикуєте швидко набриднути Овну.

Телець

Тельці трохи схожі на Овнів. Вони люблять покірних жінок, але не варто з ними грати й провокувати.

Просто вони дуже ревниві й відразу кинуть вас, якщо побачать, що ви їх дратуєте.

Близнюки

Щоб завоювати серце такого чоловіка, вам потрібно навчитися бути непередбачуваною. Близнюки люблять сюрпризи, так що можете скористатися цим, щоб домогтися взаємності.

Рак

Астрологія привороту переконує вас в тому, що Рака дістати непросто, однак і робити для цього багато не потрібно. Просто будьте вихованими й ввічливими стосовно себе й навколишніх.

Лев

Леви терпіти не можуть лицемірства і награність. Тільки стовідсотковою натуральністю і чесністю можна привабити Лева. Будьте собою, не бійтеся показати своє справжнє обличчя – він це оцінить.

Діва

Діви люблять жіночних партнерок. Їм подобаються виховані, акуратні й тендітні натури. Вони цінують справжню душевну і фізичну привабливість.

Не варто їм недоговорювати, а також грати з ними або провокувати. Зробіть ставку на жіночу привабливість.

Терези

Терези люблять послідовність. Не варто квапити події з таким чоловіком: постарайтеся стати йому спочатку другом, і тільки потім кимось більшим. При цьому варто прислухатися до нього і дозволити йому бути головним у відносинах.

Скорпіон

Скорпіони як ніхто інший обожнюють бачити свою жінку чарівною. Для успішного привороту і спокушання вам доведеться виглядати надзвичайно.

Що стосується відносин, іноді з таким чоловіком необхідно поводитися, як з маленькою дитиною.

Стрілець

Стрільці люблять щедрих на компліменти дівчат. Щоб роздобути такого чоловіка, вам знадобиться захоплюватися ним, тому що в іншому випадку він навіть не зверне на вас увагу.

Козеріг

Козерогові необхідно зрозуміти, що ви саме та, хто буде з ним завжди. Ці чоловіки не люблять ігор та швидкоплинних відносин. Вони закохуються в серйозні наміри й душевну близькість.

Водолій

Щоб домогтися розташування чоловіка-Водолія, вам доведеться серйозно переробити свою тактику. Водолії часом втрачають довіру до людей після відвертих зізнань у любові – навіть якщо вони правдиві.

Навчіться просто бути їм друзями й надайте їм перший крок.

Риби

Риби люблять щирість і незвичайний погляд на світ. Вони обожнюють посиденьки з вином, розмови про містику і таємниці буття. Будьте якомога більш відкритими й готовими до пригод – Риби люблять ризикувати.

Для чоловіків кожного Знака Зодіаку підхід абсолютно різний. Використовуючи наведені поради і власні жіночі хитрощі, ви зможете спокусити будь-якого чоловіка.

Джерело - видання Кава з молоком.

Читайте також