Які додатки варто видалити зі смартфона?

Фахівці рекомендують видалити зі смартфона додатки, які нібито стежать за станом вашого здоров'я (контролюють тиск, серцевий ритм, температуру, частоту дихання і т.д.). Навіть розробники таких програм попереджають, що їхні дані не 100% і в них можуть бути чималі похибки.

Подумайте, наскільки в такому випадку вам важливі такі мобільні додатки. Другий тип програм, від яких радять позбутися експерти, — це додатки для очищення смартфона від "сміття".

За їх словами, вони, можливо, і чистять ваш ґаджет від чогось, але можуть і заглянути в кожен куточок пам'яті телефону. Кому вони передадуть усі ваші таємниці — невідомо. Краще віддайте перевагу заводським програмам по очищенню. Наступний тип — дублюючі додатки, наприклад, ліхтарик, калькулятор, замітки, диктофон.

Ці інструменти й так є у вас на телефоні, навіщо їх дублювати? Вони можуть "засмітити" ваш ґаджет рекламою і навіть стежити за вами.

Також фахівці рекомендують позбутися додатків, які викликають сумніви. Наприклад, програм, які нібито допоможуть збільшити на телефоні обсяг пам'яті, або детекторів брехні. Ви ж нечасто ними користуєтеся, навіщо ж вони будуть просто займати місце?

 

Читайте також