Які питання розглядатимуть на комісії міськради у Рівному?

фото ілюстративне

11 червня 2019 року о 14:00 год. в каб. 410 (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

Порядок денний засідання

постійної комісії з питань міського господарства

  1. Про зміни до бюджету міста Рівного на 2019 року. (Шульга В. О. – начальник Управління бюджету і фінансів)
  2. Про внесення змін та доповнень до рішення Рівненської міської ради від 10.07.1997 № 219 «Про розмежування повноважень виконавчих органів та міського голови». (Стасюк Р. П. – депутат Рівненської міської ради)
  3. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Рівного світлофорних об’єктів. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)
  4. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Рівного об’єктів нерухомості. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)
  5. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в постійне користування ОСББ «Кавказьке» земельної ділянки на вул. Кавказькій, 6 (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  6. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в постійне користування ОСББ «Гетьмана Мазепи» земельної ділянки на вул. Гетьмана Мазепи, 20 (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Спільний дім Рівне» земельної ділянки на вул. Академіка Грушевського, 44 (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  8. Різне.

Рівненська міська рада та її виконавчий комітет 

Читайте також