Який ви фрукт по знаку Зодіаку: гумористичний гороскоп

Кожен знак Зодіаку має свої характерні особливості, які виділяють його серед інших. Так і фрукти - мають свій неповторний смак, запах та текстуру.

Які фрукти підходять за характеристиками, значенням та символікою знакам Зодіаку - читайте у статті.

Овен - Персик

Соковиті і солодкі персики точно нагадують Овнів! Літні, яскраві і насичені смаком, вони символізують юність і повністю збігаються з характеристикою знака. Проте не варто вважати цей фрукт зовсім нешкідливим. Шкірочка персиків покрита невидимими ворсинками, які лоскочуть ящик і колять губи. Будьте обережні з персиками!

Телець - Яблуко

Найбільше Тельцю підходить яблуко. По-перше, сортів яблук існує величезна безліч – буквально всіх кольорів і розмірів. По-друге, цей фрукт має десятки значень. Це не говорить про те, що Телець непостійний. Просто Тельці бувають різні, але ось родючість і мудрість, як трактування символу, їм підходять. Спокійні і врівноважені, вони завжди затребувані. Як і яблука.

Близнюки - Вишня

Перше, що спадає на думку, коли думаєш про близнюків, – стиглі вишні. Цю ягоду так і уявляєш разом зі своєю парою на одній гілочці. Стигла вишня має дуже неоднозначний смак. Вона завжди зберігає приємну кислинку, ідеально поєднується з чимось солодким, і означає процвітання і багатство. Багатогранність смаку відповідає і характеру Близнюків – вони нерідко кидаються з крайності в крайність!

Рак - Апельсин

Мало хто не любить апельсин. Так само як мало хто не любить доброзичливих і життєрадісних Раків. Терпкі цитрусові нотки апельсинової шкірки – це тільки зовнішня сором’язливість і закритість Рака, але під нею ховається солодка і соковита м’якоть.

Лев - Дуріан

Отже, що ж може підходити темпераментним Левам? Щось не схоже на все інше і навіть, можливо таке, що не відноситься до поширених фруктів і ягодів. Тому фрукт Лева – дуріан. Такий специфічний, зовні неприступний, а на смак наче заварний крем. Кращі ласощі для гурманів, які своїм королівським смаком ідеально підходить цьому знаку.

Діва - Виноград

Справедливі Діви, які прагнуть до перфекціонізму, легко можуть досягти успіху в житті. Символом успіху і є виноград, який до того ж нагадує про порядок розташуванням схожих як краплі води ягід. Гроно винограду – класика у всіх проявах мистецтва, а Діви дуже близькі до класики своїм бездоганним смаком.

Терези - Кавун

Погодьтеся, що кавун можна вважати однією з найбільш незвичайних ягід. По-перше, він з ягодами взагалі не асоціюється, але, безумовно, є однією з них. Так само і Терези: вони не ті, ким здаються на перший погляд. ЦЕй знак відомий тим, що весь час все зважує, підраховує і перебирає. У виборі кавуна теж дуже важливо все зважити і перевірити: і звук, і вагу, і щільність.

Скорпіони - Лимон

Черга дійшла до найбільш рідкісного знака Зодіаку. Скорпіони знають собі ціну, мають твердий темперамент. Багато хто може сказати, що Скорпіони мають поганий характер, але, скоріше, специфічний. Як лимон. Кислий лимон буде кращою приправою до вишуканої страви – його аромат зводить з розуму так само, як і Скорпіон здатний звести з розуму оточуючих своєю чарівністю.

Стрілець - Папая

Ще один знак, якому підійде тропічний фрукт. Стрілець обожнює подорожі, а папайя уособлює дух шукача пригод. Її називають перуанською динею, і вона дуже живильна. Секрет папайї в тому, що вона годиться і для готування, і для вживання в сирому вигляді. Її навіть додають до м’яса! Тому вона ідеально підходить Стрільцям, які можуть влитися в будь-яку компанію.

Козеріг - Абрикос

Ніжні і стиглі абрикоси не зовсім підходять для Козерогів. Швидше, нас цікавлять ті, що на вигляд достиглі, а на смак кислі. Козероги досить непередбачувані натури, здатні дивувати. Вони люблять місце під сонцем, як і абрикоси, які насичується світлом і солодкістю.

Водолій - Полуниця

Більше ягід! Королевою ягід визнана полуниця, і вона чудово відповідає характеру Водолія. Ароматна, легка, такою не об’їсишся, але зупинитися просто неможливо. Багато хто любить полуницю, і навіть нелюбителі не відмовляться від десерту з полуничним джемом. Полуниця означає любов, а знак Водолія уособлює привабливість.

Риби - Груша

Якщо яблуко може здатися занадто кислим, груша ніколи не розчарує. Ідеальна обтічна форма цього фрукта нагадує про жіночність Риб, а ніжна м’якоть – про вразливість. Замріяні Риби гідні фрукта з дерева, з якого вирізали статуї грецьких богинь.

Джерело

Читайте також