Юні веслувальники з Дубенщини вибороли "бронзу" на чемпіонаті України

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Дубна вибороли "бронзу" на чемпіонаті України з веслування на човнах "дракон". У Житомирі змагалися юнаки та дівчата у суботу та неділю.

Повідомляють у Дубенській міськраді.

Спортивний захід зібрав найкращі команди з Київської, Полтавської, Рівненської, Житомирської, Волинської, Хмельницької, Вінницької областей та м. Києва, які змагалися у вікових категоріях 18-15 років та 14 років і молодші, включаючи чоловічі, жіночі та змішані команди.

Збірну команду Рівненської області з веслування на човнах “Дракон” представили вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Дубенської міської ради та веслувального клубу “Гетьман” - Олег Трачук, Дмитро Шевчук, Артем Ковальчук, Олександра Лахита, Максим Федорук, Григорій Кучмей, Дмитро Тимощук, Павло Пахолок, Захар Онищук, Дмитро Мисюк, Микола Крук, Олег Стрельчук, Марія Крук, Мілана Антонюк, Юліана Антонюк, Анастасія Пахалюк та Валерія Гоменюк.

Досягнення команди:

  • відкритий клас (юнаки 14 років і молодші) - “бронза” на дистанції 1000 метрів;
  • відкритий клас (юнаки 14 років і молодші) - “четверте місце” на дистанції 200 метрів;
  • змішаний клас (юнаки та дівчата 14 років і молодші) - “бронза” на дистанції 1000 метрів;
  • змішаний клас (юнаки та дівчата 14 років і молодші) - “бронза” на дистанції 200 метрів.

Слід зазначити, що юнаки та дівчата за підсумками виступу на чемпіонаті виконали нормативи ІІ-го дорослого розряду з веслування на човнах “Дракон”.

 

Читайте також