Ювіляра з Рівненщини привітали з 90-річчям

Житель села Дроздів, що на Гощанщині, Микола Артемович Кирилюк відсвяткував 90-річний ювілей.

Про це повідомили в Гощанській селищній раді.

21 січня дароване Господом 90-річчя відзначив Микола Артемович Кирилюк із Дроздова.

Народився Микола Артемович у багатодітній родині, де, окрім нього, було ще двоє дітей - син Микола та донька Варвара.

Зростав без батька. Разом із матір'ю Ганною Климівною жили в скромній сільській хатині.

На долю чоловіка випало чимало важких випробувань, зрештою, як і на долю всіх представників воєнного і повоєнного покоління. У цей важкий період на плечі юного Миколи ліг весь тягар обов'язків по домашньому господарству.

Після закінчення Дроздівської початкової школи Микола розпочав свій трудовий шлях у колгоспі. 1959 року створив сім’ю, поєднавши свою долю з дівчиною з рідного села Катериною. У парі народили й виховали троє чудових дітей - доньок Галину й Олену та сина Миколу. Проживала родина у власноруч збудованому будинку в Дроздові.

Практично весь трудовий шлях Миколи Артемовича тісно пов'язаний із сільським господарством. Понад 20 років працював трактористом у радгоспі «Тучинський». Здобувши визнання та повагу колег, вийшов на заслужений відпочинок.

Рік тому чоловік пережив важку втрату сина, який трагічно загинув. Сьогодні радість і втіху ювіляру дарують п’ятеро онуків і двоє правнуків, які наповнюють його серце теплотою та радістю.

Привітати іменинника з Днем народження завітали начальник відділу організаційної роботи в Гощанській селищній раді Олександр Панчук і голова ради Гощанської районної організації ветеранів Людмила Музичук.

"Бажаємо ювіляру міцного здоров’я, турботи рідних і обов’язково дочекатися перемоги й миру в Україні. З ювілеєм, Миколо Артемовичу!", - привітали ювіляра наприкінці.

Читайте також