З бонусами та легким виведенням кешу: де вигідно робити ставки на кіберспорт

Все більшої популярності в Україні набирає кіберспорт – командне або індивідуальне змагання на основі відеоігор. Його також називають комп’ютерним або електронним спортом. Для того, аби заробляти на кіберспорті – необов’язково потрібно грати безпосередньо – можна робити ставки на інших, більш досвідчених гравців. І тут виникає логічне питання «Де вигідно робити ставки?». В мережі можна знайти безліч букмекерських контор, однак, перевагу краще надати офіційним, як-от бк ggbet.

GGbet – це наймолодша офіційна букмекерська контора України, яка працює за ліцензією від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.  

У чому переваги букмекера GGbet?

Компанія GGbet добре відома на іноземному ринку, має хорошу репутацію і є надійним букмекером. Для своїх українських клієнтів пропонує низку переваг. До прикладу:

  • За реєстрацію на сайті з депозитом передбачені щедрі бонуси;
  • Широкий вибір як традиційних дисциплін для ставок, так і багато у сфері кіберспорту;
  • Зручні способи виведення виграних коштів та поповнення депозиту;
  • Напередодні великих турнірів та свят – святкові бонуси;
  • Реєстрація можлива тільки для осіб, котрим вже виповнився 21 рік;
  • Наявність мобільного застосунку для Android та iOs;
  • Варіативний розпис тоталів та фор у ставках.

Що цікаво: букмекер не просто приймає ставки і робить прогнози, а активно веде на сайті блог та новинну стрічку, аби надати користувачам можливість робити більш успішні ставки на спорт та кіберспорт.

Реєстрація на сайті можлива для осіб від 21-го року. Акаунт не може дублюватись. Аби активувати свій профіль, користувачеві потрібно придумати пароль, вказати дані номеру телефону та електронної пошти. Для більш зручної і швидкої реєстрації можна скористатись функцією «Реєстрація через соціальні мережі» та обрати найбільш зручний для вас ресурс. Букмекер пропонує «Steam», «Apple ID», «Google+», «Twitter».

Крім того, для користувачів діє розсилка новин та повідомлень. Як показує практика, компанія часто розсилає своїй гравцям купони та бонуси, тож не варто пропускати таку функцію.

Яка маржинальність на GGbet?

Різницю між поставленою ставкою і сумою виграшу і називають маржею. На GGbet вона середня на українському ринку. Зважаючи на спеціалізацію на кіберспорті, на цей вид коефіцієнти завжди вищі.

Орієнтовна величина маржі:

  1. На змагання, які вже почалися, - 10-12%;
  2. На майбутні змагання - 6-8%;
  3. На кіберспорт та футбол у прематчі – 4-5%;
  4. На кіберспорт та футбол у лайві – 6-7%.

Зробити свої ставки можна на різні категорії ігор:

Класика: бокс, футбол, настільний і великий теніс, хокей, бейсбол. Плюс - бадмінтон, волейбол, баскетбол, гандбол, пляжний волейбол, водне поло, шахи, дартс тощо;

Кіберспорт: StarCraft I і II, WarCraft III, King of Glory, League of Legends, Rainbow Six, Valorant, Counter-Strike, Dota 2, Fortnite, Crossfire, FIFA;

Екзотика: футзал, скунер, ММА, регбі, австралійський футбол, Формула-1.

Також можуть бути спеціальні ставки, як-от Євробачення чи Олімпійські ігри.

Любителі ставок на спорт вже високо оцінили букмекерську контору GGbet за великий асортимент ігор, вчасне і просте виведення кешу та гарні коефіцієнти та бонуси.

Читайте також