З начальника управління охорони здоров`я Рівного достроково зняли догану

Фото - 4 влада

З начальника управління охорони здоров'я Рівного Віктора Іськіва достроково зняли догану. Про це йдеться у розпорядженні міського голови Рівного Володимира Хомка. Підставою зняти дисциплінарне стягнення стало клопотання заступниці міського голови Рівного Галини Кульчинської.

Нагадаємо, догану начальнику управління охорони здоров'я було оголошено 12 липня. Таке рішення було прийнято відповідно до пропозиції комісії із проведення службового розслідування в травні. Комісія повинна була дослідити правомірності посадових осіб, причетних до організації та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Центральний», в тому числі начальника управління Віктора Іськіва.

До слова, 27 березня засідала конкурсна комісія щодо обрання директора КНП "ЦПМСД "Центральний" Рівненської міської ради. На зборах були присутні працівники трудового колективу, заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська, начальник управління охорони здоров'я міста Віктор Іськів. Кандидат на цю посаду був тільки один - Олег Шрам, нинішній очільник закладу, який обіймає цю посаду вже близько 13 років. Його кандидатуру підтримали 3 із 6 членів комісії. На запитання, щодо того, чому не було інших кандидатів, Шрам відповів, що це нелегка робота.

Читайте також