З Рівнеазоту стягнули 812 тисяч гривень заборгованої зарплати, а з аеропорту – 223 тисячі гривень

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Державні виконавці Рівненської юстиції продовжують роботу в рамках кампанії з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами.

Так за минулий тиждень (з 7 по 14 червня) державні виконавці Рівненського міського відділу ДВС в рахунок погашення заборгованості по заробітній платі з ПрАТ «Рівнеазот» стягнули 812 940 гривень боргу по 29 виконавчих документах. Також повернули заборговане своїм працівникам й рівненські жеки. Зокрема, з ЖКП «Покровське» стягнули 225 626 гривень по 37 виконавчих документах та з ЖКП «Перспективне» – 20 214 грн по одному виконавчому документі.

Гарні результати роботи продемонстрували й державні виконавці Рівненського районного відділу ДВС. Вони, стягнули борг із виплати заробітної плати з ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» у розмірі 223 300 гривень. Кошти отримали 82 громадян.

Загалом від початку 2019 року державні виконавці Рівненської юстиції стягнули більше 17 мільйонів гривень боргу з виплати заробітної плати. Утім станом на 14 червня десять підприємств в області ще продовжують боргувати своїм працівникам більш як 22 мільйони гривень.

 

ГТУ юстиції в Рівненській області

Читайте також