З Рівного для Збройних Сил України передали чергове авто з гуманітарним вантажем

Сьогодні, 15 серпня, рівненські волонтери спільно з працівниками комунального закладу "Рівненський будинок ветеранів" передали черговий автомобіль для Збройних Сил України. Автомобіль марки ВАЗ-2121 "Нива" попрямує у Запорізьку область для виконання бойових завдань на передовій Рівненськими військовослужбовцями. Крім того, машину завантажили гуманітарною допомогою, а саме продуктами харчування, медикаментами та іншими необхідними для захисників речами.

Віктор Шакирзян, почесний президент громадської організації “Рівне Разом”, що допомогла у забезпеченні військових всім необхідним, зауважив:

«З часу повномасштабного вторгнення ворога, це вже шостий автомобіль, який за сприяння нашого волонтерського центру вирушає до наших воїнів. Серед них, також і карета швидкої допомоги, з Італії, і кілька повноприводних джипів та вантажних і пасажирських мікроавтобусів, тож і цього разу, завдяки роботі наших волонтерів, всієї нашої дружньої команди “Рівне Разом” ми змогли допомогли у забезпечечнні ще одній з рівненських військових частин, що за кілька днів вирушає на передову. Підтримка українських  військових – найважливіше сьогодні для нас усіх завдання».

У свою чергу, керівник КЗ “Будинок ветеранів” Вікторія Шинкаренко, що постійно моніторить проблеми військових каже, що потреб, з якими українські вояки звертаються до волонтерів - ще чимало. 

“Ми постійно на зв’язку з різними військовими частинами, знаємо, що насправді болить нашим хлопцям на лінії фронту найбільше. Це, в першу чергу, автотранспорт, якого постійно не вистачає для виконання бойових завдань. Тож, як тільки з’являється найменша можливість передати тому чи іншому батальйону автомобіль, ми намагаємось її використати. Насправді, на лінії фронту потрібно все: ліки, їжа, вода, засоби гігієни. І я вдячна всім, хто, незважаючи на скрутні часи, продовжує допомагати армії.  Працюємо далі, задля спільної Перемоги”, - зазначила директор КЗ “Будинок ветеранів” Вікторія Шинкаренко.

Читайте також