За кермування напідпитку у Рівному звільнять експерта-кримінаміста

фото - Фейсбук

25-річного експерта Рівненського НДЕКЦ (Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру) МВС України звільнять з роботи за кермування авто напідпитку, пише UA: Рівне

Про це Суспільному сьогодні повідомив очільник установи Андрій Семчук. Він додав, що чоловік працює майже рік, є хорошим спеціалістом і втрачати таких кадрів шкода, проте вчинок експерта несумісний із його діяльністю, принципами НДЕКЦ та не може бути виправданим.

Нагадаємо, 8-го березня близько третьої ночі експерт на своїй макшині в'їхав у інший легковик, в останньому, крім водія, було четверо пасажирок. 18-річній дівчині знадобилась шпиталізація. У водія «БМВ», зі слів поліцейських, були виражені ознаки сп'яніння, проте пройти тест він відмовився (фото зі сторінки О.Безощука у Фейсбуці).

– Те, що працівник буде звільнений – це 100%. На момент скоєння ДТП він був у відпустці і не при виконанні своїх службових обов'язків. Сьогодні у нього останній день відпустки, а завтра він буде звільнений. У НДЕКЦ позиція така: за такі ганебні вчинки, які відображаються на іміджі служби, працівники безальтернативно звільняються, вони всі попереджені про це письмово і розписуються за це. По роботі до цього працівника претензій не було, відповідальний, що зараз нечасто серед молоді зустрічається. Він приходив, вибачався. Але… тут без альтернативи, без варіантів, – сказав Андрій Семчук.

Знайти контакти самого експерта, аби подати і його позицію – нам наразі не вдалось. Суспільне у будь-який момент готове надати йому можливість прокоментувати цей інцидент, якщо він виявить таке бажання.

Читайте також