За останню добу на Рівненщині горіли три господарчі будівлі та нежитловий будинок

З 26 по 27 червня на Рівненщині рятувальники гасили три пожежі – у, Рівненському, Сарненському та Острозькому районах. Зокрема:

  • 07:03 с. В.Омеляна Рівненського району по вул. Чеська, в одному із приватних господарств вогнем пошкоджено 15 м2 перекриття та стіни не експлуатуючого житлового будинку (дерев’яний, покрівля відсутня, розміром 10х6м). Причина та збитки від пожежі встановлюються.
  • 11:16  с. Люхча Сарненського району по вул. К.Жабчика, в одному із приватних господарств вогнем знищено 3 тони сіна, 4 м3 дощок та пошкоджено 10 м2господарчої будівлі (дерев’яний каркас, критий метало профілем розміром 20х6м). Причина та збитки від пожежі встановлюються.
  • 18:36 с. Розваж Острозького району по вул. Пархоменка, в одному із приватних господарств вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі (цегляна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 16х14м) та 2 тони сіна. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Крім того, була пожежа у Зарічненському районі, однак, до її гасіння підрозділи ГУ ДСНС Рівненщини – не залучались:

  • 15:00 с. Млинок Зарічненського району  по вул. Зелена, в одному із приватних господарств вогнем знищено перекриття та покриття господарчої будівлі (дерев’яна крита шифером по дерев`яній обрешітці, розміром 8х6м). Причина та збитки від пожежі встановлюються. Підрозділи ДСНС не залучались, по заяві господаря.

За інформацією ГУ ДСНС Рівненщини

Читайте також