За вихідні на нетверезих водіїв Рівного складено 14 протоколів

фото - Фейсбук

Відносно 14 водіїв складено адміністративні протоколи за нетверезу їзду на вихідних. Двоє з них керували двоколісними без посвідчень з відповідними категоріями, один з керманичів взагалі не отримував водійських документів, ще один дозволив хильнути після скоєння дорожньо-транспортної пригоди та двоє вже двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування у стані сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

Також цієї ночі на перехресті вулиць Дубенська - Поповича патрульні зупинили легковий автомобіль RENAULT.
Існувала інформація, що водій даного транспортного засобу може бути причетним до ДТП зі зникненням, яка трапилась напередодні. Також його автомобіль мав характерні механічні пошкодження.

36-річний керманич спілкуючись з поліцейськими помітно нервував. У сумці, яку він постійно тримав при собі, полісмени помітили каміння ззовні схоже на бурштин-сирець. Слідчі, які прибули на місце зупинки транспортного засобу у встановленому законом порядку вилучили виявлене патрульними каміння.

Також водій кермував з ознаками наркотичного сп’яніння, але проходити огляд на визначення стану відмовився. Відносно нього складено протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) КУпАП та відсторонено від водіння транспортним засобом.

Читайте також