За зберігання канабісу і дві крадіжки житель Рівненщини наступні 4 роки проведе за гратами

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Прокурорами Дубенської місцевої прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 40-річного жителя Радивилівського району, який окрім крадіжок чужого майна виготовляв та зберігав наркотичну речовину.

У суді обвинувачем доведено, що чоловік, який раніше неодноразово судимий, восени 2018 року незаконно виготовив та зберігав за місцем проживання для власних потреб особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, без мети збуту. У лютому 2019 року працівниками поліції вказану речовину вилучено з місця проживання чоловіка

Окрім цього, доведено, що у лютому 2019 року, зловмисник здійснив ще дві крадіжки з проникненням у житло чи інше володіння особи до жителів Радивилівського району, звідки викрав належні їм речі на суму близько 4 тисяч гривень.

Обвинувачений свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень визнав повністю та вироком Демидівського районного суду від 22.01.2020, з урахуванням позиції прокурора особу визнано винним за ч. 3 ст. 185, ч.2 ст.309 України  та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 3 місяці.

Матеріали Дубенської місцевої прокуратури
Рівненської області

Читайте також