"Закладчик" із Рівного проведе за ґратами більше 7 років

Фото ілюстративне

Рівненський злодій і наркоторговець проведе за ґратами більше 7 років.

Про це повідомили в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Прокурори Рівненської окружної прокуратури в суді довели вину 28-річного жителя обласного центру, якому інкримінували крадіжку, незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, учинені повторно та в особливо великих розмірах, а також використання коштів, здобутих від такої діяльності з метою її продовження та надання приміщення для вживання наркотичних засобів.

Згідно з вироком Рівненського міського суду обвинуваченому призначено покарання у вигляді 7 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час судового розгляду прокурор довів, що у квітні цього року чоловік, раніше судимий за крадіжку та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, розповсюджував у Рівному психотропи, лишаючи «закладки». Його затримали на «гарячому», коли він ховав товар неподалік одного з медзакладів облцентру. Тоді в чоловіка вилучили психотропів на пів мільйона гривень.

Після обрання запобіжного заходу підозрюваний уніс понад 240 тис. грн застави й уже за тиждень його повторно затримали після того, як він забрав із поштомату відправлення – поліетиленовий зіп-пакет із PVP – особливо небезпечною речовиною, обіг якої заборонено.

Окрім того, доведено, що обвинувачений у квітні цього року вкрав з магазину на АЗС у Рівному 2 ножі, а також надав своєму знайомому приміщення орендованої квартири для вживання психотропів.

Читайте також