Замкова-1 - третє ОСББ у Рівному, яке взяло участь у "Сусідській варті"

17 грудня міський голови Рівного Володимир Хомко спільно із представниками патрульної поліції міста зустрівся з мешканцями ОСББ «Замкова – 1», що по вулиці Замкова 10-А. У ході діалогу були обговорені питання щодо подальшого функціонування ОСББ, взяті до уваги побажання мешканців щодо облаштування прибудинкової території тощо.

Разом з тим, обговорено можливість впровадження програми «Сусідська варта» спільно з поліцією міста Рівного. Це третє ОСББ в місті, яке виявило готовність щодо співпраці, з метою покращення криміногенної ситуації в районі свого будинку. 

До слова, “Сусідська варта” – це реальний інструмент для підвищення довіри населення шляхом взаємодії поліції і громади, а саме завдяки вирішенню територіальних проблем, можливості вільного спілкування з поліцією, отриманню відповідей на запитання щодо роботи патрульної поліції або інших особистих питань. Громадянам надається інформація про підозрілі місця, на які необхідно звернути увагу, або місця, де систематично порушують закон, де є незаконний обіг наркотиків. Також, для того аби інформувати громадян щодо осіб/автомобілів/речей, які перебувають у розшуку, створюються спільні чати у месенджерах.

Читайте також