Застрелив дружину, а потім застрелився сам: на Рівненщині розслідують вбивство подружжя (ФОТО)

Вчора, 7 листопада, на Рівненщині у селі Руда-Красна Рівненського району близько 21 год. сусід знайшов застреленим подружжя. Він виявив їхні закривавлені тіла, коли прийшов до них додому на прохання їхньої доньки, що живе в Рівному, яка не могла довго зв'язатися з батьками.

За словами доньки, того дня вранці її 55-річна мама поїхала з Рівного, де вона працює, у село до 54-річного батька. Проте близько 12 години дня вона востаннє спілкувалася з матір'ю, після чого більше не змогла додзвонитися до неї. Тому пропросила телефоном сусіда навідатися до батьків та подивитися, чи все у них гаразд. Саме тоді сусід і виявив їх мертвими та викликав поліцію.

Коли правоохоронці прибули на місце, вони виявили, що у подружжя - вогнепальні поранення: у жінки прострелена голова, а у чоловіка — шия.

Як вдалося попередньо з'ясувати поліцейським, трагедія трапилася внаслідок конфлікту між подружжям. Під час сварки чоловік зачинився у кімнаті і не хотів відчиняти дружині, тоді, як остання взяла до рук сокиру і намагалася нею відчинити двері. В цю мить чоловік крізь двері вистрелив з мисливської гладкоствольної рушниці і влучив жінці в голову. Після цього, за версією правоохоронців, чоловік вирішив накласти на себе руки і вистрелив собі у шию. Його тіло зі зброєю в руках лежало на дивані.

До слова, сусіди розповідали, що подружжя було благополучним, а тому не розуміють, що могло призвести до такої трагедії.

Обидва тіла направлені на розтин, які встановлять точну причину смерті чоловіка і дружини. Втім, у поліції у цій справі вже розпочали досудове розслідування за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Одне з них кваліфікують наразі як самогубство.

Читайте також