Завтра рівнян запрошують на фестиваль-конкурс мистецтв

У Рівному відбудеться II Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв  «АртЦентр талантів - 2018»

II  Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв  «АртЦентр талантів — 2018», який проходитиме в рамках теле - проекту «Єднання заходу та сходу України», відбудеться у Рівному.

А про особливості цьогорічного фестивалю, програму, хід його підготовки, унікальних учасників-гостей із різних міст України та з-за кордону та інші цікаві моменти можна дізнатися під час прес-конференції.

Проходитиме захід 5 березня о 12.00 у кімнаті президії КЗ «Рівненського міського палацу культури» (вул. Гагаріна,6).

Спікери прес-конференції:

Максименко Тарас Анатолійович – начальник управління культури  і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради;

Чугуєвець Анатолій Олександрович – директор КЗ «Міського палацу культури» рівненської міської ради;

Манелюк Елла Валеріївна – викладач кафедри хореографії РДГУ, керівник зразкового ансамблю сучасного танцю «Діалог» КЗ «РМПК».

 

Унікальність фестивалю:

Учасниками події є творчі колективи: з Грузії та України (Рівненської, Волинської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Полтавської, Київської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької, Донецької, Луганської  та Харківської областей). Гості та учасники фестивалю, учасники і фіналісти «Голосу Країни», «Х-фактору» Артем Верещака (Харків) та Сергій Юрченко (Луганськ)

Під час теле-мосту «Єднання заходу та сходу України», а саме Рівне-Харків, Рівне-Северодонецьк, відбудеться флеш-моб, в якому візьмуть участь понад 1000 учасників конкурсу.

 

II  Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв  «АртЦентр талантів — 2018» , буде відбуватися за підтримки Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, який ввійшов у проект «Рівне-місто унікальних подій».

 

Контактна особа:

Елла Манелюк

Тел. 097-085-39-57; 050-655-27-11

maneluk_d@i. ua

Читайте також