Завтра у Рівному покажуть німецький фільм

Завтра, у неділю, 2 лютого, о 14.00 у Рівному в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (Київська, 18, район автовокзалу) відбудеться показ фільму «Робота без авторства» (Німеччина, 2018).

Показ пройде німецькою мовою з українськими субтитрами в рамках фестивалю «Єврофест», що організовано компанією «Артхаус Трафік» за підтримки програми Сulture Bridges, яка фінансується Європейським Союзом в межах впровадження угоди про асоціацію між Україною та ЄС та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC – «Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу».

Жанр: драма, триллер.

Режисер: Флоріан Генкель фон Доннерсмарк.

У ролях: Том Шиллінг, Себастьян Кох, Паула Бір.

Молодий художник Курт Барнерт втікає з НДР до Західної Німеччини. У нових для себе умовах він, як і раніше, страждає від спогадів свого дитинства, яке припало на нацистські роки. Тільки кохання до студентки Еллі дає Курту новий поштовх для натхнення. Він починає створювати картини, в яких знаходить відображення його травмуючий досвід минулого. Батько Еллі, професор Карл Себенд , відомий лікар, здивований вибором хлопця своєю дочкою, має намір знищити стосунки молодого подружжя. Ускладнення виникають, коли стає відомо про роль Карла в програмі досліджень з євгеніки за часів Третього Рейху..

Організатор: кінодистрибуторська компанія «Артхауз Трафік» (за підтримки програми «Сulture Bridges»), Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені: молодь та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362)63 52 60

Читайте також