Завтра у Рівному стартує виставка художніх робіт дітей та підлітків

9 травня 2018 р., о 17:00, у приміщенні клубного кафе Євро Арт (п-т Миру, 4) відбудеться презентація виставки «Це я ще не розбігався!..»

В експозиції робіт учнів Арт-студії образотворчого мистецтва Анни Вітрук буде представлено неймовірно щирі, творчі роботи на різноманітну тематику, написані дітьми у техніці гуаш на папері, а також роботи дорослих початківців, виконаних олією на картоні та на полотні. 

Кожний малюнок, репрезентований на виставці, неповторний за своїм задумом, композиційним вирішенням, колористичною гамою. Дитячі твори приваблюють особливою енергетикою, щирістю і безпосередністю сприйняття. 

«Подібні виставки дуже потрібні дітям, для них це радісна, хвилююча подія, своєрідний звіт про результати творчої діяльності. Ці роботи професійні, часом навіть не дитячі за тематикою, хоча і виконані дітьми. Автори передали у них свій настрій веселих і щасливих людей», - розповідає куратор проекту Анна Вітрук. 

Проведення «виставок-звітів» Арт-студії у нашому клубному кафе стало вже доброю традицією для юних художників. А це 7 груп дітей віком від 4 до 18 років (близько 80 хлопців і дівчат). 

Дитячі роботи зачарують не лише малих відвідувачів, а й дорослих, адже кожен мріє хоча б на хвилинку повернутися у дитячий світ казки.

Виставка триватиме з 9 травня по 3 червня 2018 року.

Читайте також