Завтра у Рівному відкриється квіткова виставка живопису

У клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається персональна виставка Лариси Польохіної «ЖІНКА І ЇЇ КВІТИ»

Час презентації:  четвер, 18 квітня 2019 року, 16:00 год.

Місце: клубне кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» - Рівне, пр. Миру, 4.

Організатор: арт-група галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Рівненська Художниця Лариса Польохіна (1953 р. н.) навчалася живопису самостійно, проте, ступивши на творчий шлях у зрілому віці, після участі у 2010 році у міському проекті «Стань Гогеном за 90 днів», жінка спромоглася утвердитися як артистична особистість із виразно окресленим власним характером живопису.

Дружбою і урокам високого мистецтва завдячує Анатолію Мартиненку та Анатолію Іваненку.

Ларису Польохіну часто називають співцем садів та квітів, бо її справжньою пристрастю є приязна, жива і принадна у своїй красі природа. Окрім пейзажів, улюбленою тематикою мисткині є натюрморт, а особливо, квіткові композиції – завжди чарівні, живі і магнетично привабливі.

У рамках широкомасштабного проекту нашої галереї – «Євро-Арт» для талановитих», художниця презентує свою третю персональну виставку «Жінка і її квіти». 57 представлених в експозиції пейзажів і натюрмортів Лариси Польохіної у техніці олійного живопису – це не просто привабливі елементи інтер’єру. Її картини сповнені експресії, позитивної енергетики, оптимізму, тепла і світла.

Персональна виставка Лариси Польохіної «ЖІНКА І ЇЇ КВІТИ» триватиме з 17 квітня по 12 травня 2019 року.

Вхід вільний.

Читайте також