Завтра у Рівному відкриється унікальна Noosphere Engineering School

Офіційне відкриття Noosphere Engineering School в стінах НУВГП відбудеться затра, в понеділок, 23 квітня, об 11 годині у Open Office (162 ауд.). 

Noosphere Engineering School – це спільний проект компанії Noosphere та провідних університетів України. В рамках проекту топ-менеджери Noosphere діляться зі студентами ЗВО знаннями і практичним досвідом, а викладачі та професорський склад університетів – науковими, емпіричними, теоретичними рішеннями. Такий синтез теорії і практики дозволяє створювати та реалізовувати інноваційні ідеї. Це центр досліджень та проектної діяльності, синергія зусиль експертів, студентів та ентузіастів, каталізатор проривних інновацій на стику науки і бізнесу.

Noosphere Engineering School створює дослідницьку групу з вивчення можливостей проведення моніторингу стану природних ресурсів. Зокрема, компанія вивчає можливості використання «зеленої» енергії, яка замінить собою традиційні джерела: нафту, природний газ, вугілля.

До співпраці запрошуємо однодумців, у яких є ідеї зі створення програми, що дозволить відстежувати в режимі реального часу порядок використання природних ресурсів. Noosphere надає можливість практичної розробки найбільш цікавих і перспективних наукових проектів.

Читайте також