Завтра в Рівному розкажуть про можливості навчання в Канаді

фото - Фейсбук

Канадська освітня організація OWL-study запрошує на зустріч всіх, хто цікавиться освітою в Канаді!

Ви дізнаєтеся, що поїхати вчитися в Канаду - це реально! І після зустрічі почнете орієнтуватися як обрати навчальний заклад (в деяких провінціях навчання дорожче, в деяких - дешевше), які спеціальності є перспективними, як можна вчитися і паралельно працювати, щоб здешевити витрати, що робити після закінчення навчального закладу. Також ми познайомимо вас з професіями майбутнього та поділимося інформацією про тренди на глобальному ринку праці. А чи знаєте ви, що у вас є можливість отримання стипендії, проходження оплачуваної практики, працевлаштування? Про все це розповість член Ради Директорів канадської освітньої організації з Ванкуверу OWL-study Viktor Vasylkiv - тернополянин, який сам пройшов цей шлях: від навчання у канадському виші до побудови успішної кар'єри в Канаді!

Попередня реєстрація обов'язкова. Це можна зробити тут: https://goo.gl/forms/tAk3goy43CTXV8342
Або за телефоном 073 015 23 03.

Кожного року ми відправляємо декілька сотень підлітків та студентів (й дорослих!) на мовні курси для покращення англійської, а також на підготовчі курси, завдяки яким можна підкорити будь-який закордонний виш! І бачимо, як змінюються молоді люди лише за місяць перебування в Канаді: в житті з'являється мета, перспективи захоплюють, всім хочеться продовжувати змінюватися на краще та змінювати світ! Спробуйте і ви!

Ми безкоштовно консультуємо та готуємо документи для вступу в державні канадські навчальні заклади. Крім того, працюємо без додаткових комісій (ви сплачуєте за навчання лише ту вартість, яка вказана на сайті навчального закладу)!

Наш досвід гарантує вам надійність, комфорт та позитивні враження від поїздки в Канаду!

Також на зустрічі буде присутня наш освітній консультант з Рівненського офісу Annet Prokopchuk (в минулому році Анна перемогла в нашому всеукраїнському конкурсі "Видатні українці Канади" (разом з нею - ще 11 студентів), на місяць безкоштовно поїхала в Канаду вчити англійську та настільки захопилася цією країною, що стала представником OWL-study в Рівному)! Радимо познайомитися з Анною та записатися на індивідуальну консультацію!

Вхід вільний!

Чекаємо на вас 28 жовтня о 13.30 за адресою: м. Рівне, вул. Соборна 112, ресторан Manhattan, зал B (3 поверх).
 

Читайте також