"Зайняли" собі місце перед торгами: у Квасилові продавці розписали фарбою тротуари (ФОТО)

У Квасилові цієї суботи фермери продаватимуть овочі та фрукти на двох локаціях. Однак, староста селища Віта Кисільова наголошує, що це не ярмарки і перекривати дороги у населеному пункті не планують. Тож, до торгів допустять не усіх охочих продавців, а лише кілька фермерських господарств, які здійснюватимуть реалізацію товару в обмежений час і лише у чітко визначених місцях.

Водночас, попередження продавців не зупинило і вони вирішили підготуватися до суботніх торгів.

На одній із вулиць Квасилова охочі продати свою продукцію зайняли собі місця на тротуарах. Позначили вони "свої" місця фарбою - написали на асфальті номери та марки автомобілів.

"Моєму обуренню немає меж до нешанованих продавців! Без погодження, без дозволів вирішили, що мають право на таке безчинство і порушення правил благоустрою. В суботу працівникам поліції буде робота", - прокоментувала Віта Кисільова.

У коментарях на запитання, як саме обирали кандидатів для торгів, староста відповіла:

"Зв'язалися з головою Асоціації фермерів області, озвучили потребу соціально-незахищених верств населення, які неспроможні доставити продукти першої необхідності з Рівного. Наголошую! Зверталися не до підприємців-перекупників, тому і визначення ніякого не було".

 

Читайте також