Жінка, у якої померло немовля, звинувачує лікарів Рівненського перинатального центру (ВІДЕО)

Радіо ТРЕК

Жінка із Сарненського району приїхала народжувати до обласного перинатального центру у Рівному. Проте її новонароджений син помер. Породілля Оксана Коток звинувачує у смерті дитини лікарів. Про інцидент повідомляє Північ-інфо.

Як пояснила головний лікар перинатального центру Вікторія Єнікеєва журналістам «Рівне Вечірнє» , у матері хлопчика була виявлена інфекція, до того ж пологи були передчасні.

Вікторія Єнікеєва: «Ваша дитинка відразу не була здорова, пояснюю вам, у вас були передчасні пологи. Ви до нас поступили з Сарненського району, і знаєте, що проблеми у вас були ще під час УЗД в терміні 29-30 тижнів. У вас була ознака внутрішньоутробної інфекції. Я вам розказую про головний мозок вашої дитини. Я довіряю цьому УЗД сто відсотків і лікарю, який його зробив. На сьогоднішній день тут іде внутрішньоутробна інфекція на фоні недоношеності передчасності ускладнених пологів».

Оксана Коток: «Медсестра, яка чергувала з неділі до понеділка до ранку в дитячій реанімації, ми чули від неї запах алкоголю. Здорова дитинка була, я в десятій годині вечора її бачила».

 

«Рівне вечірнє» повідомляє, що днями Рівненський обласний перинатальний центр закриють на планову перевірку. 

Читайте також