Житель Рівненщини розповів, чому розчарувався після походу за грибами (ФОТО)

На Рівненщині продовжує набирати обертів грибний сезон. Мешканці області, попри зайнятість, роботу й інші справи, ідуть до лісу на "тихе полювання" у пошуках своїх "трофеїв". Діляться знахідками грибники у тематичних Facebook-спільнотах: показують не лише світлини урожаю, а й доволі часто називають локації, де саме на них чекав успіх.

Так, відомий в області грибник Василь Овдіюк укотре поділився своїм походом до лісу. Та цього разу чоловік чи не вперше засмутився після "тихого полювання". Причина невдоволення пана Василя  в тому, що більшість грибів - червиві. Чоловік зазначає, що назбирав понад 100 білих грибів, проте додому приніс лише 33 з них.

"Кажуть, що регулярні походи до лісу за грибами позитивно впливають на нервову систему, але останні вилазки до лісу лише розбалансовують її: побачив гриба - зрадів, зрізав і побачив, що він червивий - розстроївся. Сьогодні в лісі знайшов більше сотні білих, але додому приніс лише 33. Правда, є грибники, що такими дрібницями як черв'яки не переймаються і несуть додому все підряд, мабуть, на продажу", - зауважує пан Василь у своєму дописі.

Читайте також: "Тільки лінивий не заготовив білих грибів на зиму": житель Рівненщини назвав "урожайне" місце (ФОТО).