Жителі Рівненщини потрапили в ДТП на Житомирщині: є загиблі

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 5 вересня у Новоград-Волинському районі. Розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що близько 1.25 ночі на 251 км автодороги Київ – Чоп, у межах с. Піщева Новоград-Волинського району, водій автомобіля «Renault Traffic», 38-річний житель Рівненщини, рухаючись назад зі смуги розгону, задньою частиною автомобіля виїхав на крайню праву смугу руху, де здійснив зіткнення з автопоїздом «Renault 340» під керуванням 40-річного жителя Рівенської області. 

Унаслідок ДТП водій вантажного фургона отримав травми, від яких загинув на місці. Медична допомога знадобилась його пасажирові, рівнянину, 1979 р.н. 

Як стало відомо журналістам "РівнеМедіа" із власних джерел, загиблий - житель Березнівського району, у нього лишилось троє діток, найменшому - днями виповниться лише рік. Висловлюємо щирі співчуття рідним. 

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Усі обставини та причини фатальної дорожньої пригоди встановлюються.

Поліція закликає керманичів до обережності та обачності під час поїздок. Перед тим, як здійснити будь-який маневр, переконайтесь, що це буде безпечно для вас, ваших пасажирів та інших учасників дорожнього руху. 

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

 

Читайте також