Жителі Рівненщини та ще трьох областей намагалися втекти до Румунії через ліс (ВІДЕО)

На Буковині прикордонники затримали групу порушників і провідника, які намагалися незаконно потрапити до Румунії. Серед чоловіків були жителі чотирьох областей, зокрема й Рівненської.

Про це повідомили в пресслужбі Західного регіонального управління ДПСУ.

Під час реалізації оперативної інформації неподалік кордону з Румунією прикордонники зупинили автомобіль, у якому їхала група чоловіків. Водій удався до втечі вглиб території України.

У салоні автомобіля правоохоронці виявили 8 чоловіків - мешканців Чернівецької, Тернопільської, Рівненської та Львівської областей, - які розповіли, що за поїздку за кордон заплатили організатору від 5,5 до 8 тисяч євро кожний. Щодо затриманих складені матеріали про адмінправопорушення.

Під час подальших оперативних заходів за кілька годин у місті Чернівці прикордонники зупинили легковий автомобіль, яким керував один із організаторів протиправної схеми. Йому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України.

Потужний позашляховик, який використовували порушники, був увезений в Україну іноземним громадянином. Наразі на авто накладений арешт. Очікується рішення суду щодо передачі транспортного засобу в користування військовим підрозділам.

Читайте також