Жителя Рівненщини виявили без свідомості на дорозі: попри реанімацію, чоловіка не врятували

На Дубенщині внаслідок жорстокого побиття помер 55-річний чоловік.

Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненщини.

До поліції вчора, 6 грудня, близько 21:15 повідомили медики, що в приймальне відділення міської лікарні вони доставили 55-річного чоловіка із тяжкими травмами.

Працівники карного розшуку Дубенського відділу поліції спільно з поліцейським офіцером громади негайно розпочали встановлювати обставини події. 

З'ясувалося, що 55-річний села Заруддя навідався у гості до знайомого: 30-річного жителя Білоберіжжя та його співмешканки. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого господар почав бити руками й ногами свого гостя по всьому тілу. Коли ж той упав, разом із жінкою покинули домівку.

Потерпілий зумів вийти на дорогу. Без свідомості його виявив місцевий житель, який і викликав швидку. У будинку криміналісти виявили та вилучили необхідну слідову інформацію, зокрема зразки крові на стінах та постільній білизні.

Попри вжиті реанімаційні заходи життя 55-річного чоловіка врятувати не вдалося: сьогодні, сьомого грудня, близько 10:20 він помер.

Поліцейські розшукали нападника у родичів співмешканки. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що 30-річний зловмисник і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства.

За скоєне нападнику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Читайте також