Жителю Рівненщини за наркотичний "бізнес" загрожує 10 років тюрми

32-річному жителю Рівненщини загрожує до 10 років ув'язнення за ведення незаконного "бізнесу".

Про це повідомляють у Департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Викрили зловмисника оперативники управління боротьби з наркозлочинністю 27 вересня цього року. Рівнянин за місцем свого проживання збував метамфетамін. Поліцейські задокументували збут зловмисником заборонених речовин.

Під час санкціонованого обшуку в зловмисника виявили метамфетамін, пристрій для куріння із нашаруваннями, електронні ваги та сліп-пакети для пакування.

Тоді рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом збуту психотропних речовин йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 КК України. Під час досудового розслідування підозрюваний перебував у слідчому ізоляторі: суд задовольнив клопотання слідчого в повному обсязі та обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Підозрюваний свою причетність до злочину заперечував, втім зібрані докази свідчать про протилежне — слідчі закінчили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

Відтак, раніше судимому за скоєння злочину у сфері незаконного обігу наркотичних речовин та звільненому умовно-достроково загрожує черговий реальний строк за ґратами.

Читайте також