ЖК "На Щасливому" - район, у якому хочеться жити

Час не стоїть на місці, разом з ним “ крокують у ногу” нові житлові проєкти, які нині одночасно реалізовують у Рівному.

Одним із таких проєктів є житловий комплекс “На Щасливому”   –  найсучасніший район Рівного, інфраструктура якого акцентована на потребах мешканців – навколо величезна територія, чудовий парк, багато магазинів, кав’ярень, дитячих майданчиків, а також перший ліцензований заклад дошкільної освіти “BabyLand”. 

Мешканці ЖК “ На Щасливому” – це справжня велика, дружня родина. Вони завжди відвідують свята, які відбуваються у комплексі, а також долучаються до різних заходів. 

“Після покупки квартири людина стає частиною великої сім’ї нашого комплексу.  І от дуже приємно чути хороші відгуки про наш комплекс від мешканців. Приємно, коли мешканці діляться своїми емоціями, враження зі своїми родичами, друзями, колегами” - розповів забудовник ЖК “ На Щасливому” Роман Курис. 

Чистота, безпека та комфорт  – одні з пріоритетних аспектів у житловому комплексі. Аби жителі відчували себе у безпеці, затишку  про них дбає наша управляюча компанія “На Щасливому”. 

“Аби полегшити життя нашим мешканцям ми спеціально створили в кожному будинку ОСББ. І є управляюча компанія “На Щасливому”, яка взяла в обслуговування 90% ОСББ. І Виходить так, що всіма побутовими питаннями займається управляюча компанія.”- зазначив забудовник ЖК “ На Щасливому”.

Територія житлового комплексу та усі будинки облаштовані власною сучасною та надійною системою відеоспостереження з можливістю віддаленого контролю.  

Окрім цього, незабаром мікрорайоном буде курсувати маршрутне таксі, до слова, облаштування зупинок у комплексі – на фінішному етапі.  Відтак мешканці зможуть без проблем дістатись центру Рівного. 

Сьогодні родзинкою мікрорайону Південний є два красиві фонтани – один кольоровий та невеликий круглий біля п`ятиповерхівок,  мамонти та каплиця Покрови Діви Марії.  Нікому не секрет, що тут люблять проводити час не лише мешканці, але й відвідувачі комплексу. 

Для хорошого відпочинку на території комплексу облаштовані  альтанки з мангалами для барбекю, що дозволяє не виїжджати за межі міста та шукати місце на природі. 

Також для поціновувачів активного відпочинку облаштовані спортивні майданчики. А для маленьких мешканців –  дитячі майданчики.

ЖК “На Щасливому” не зупиняється у розвитку і нині триває будівництво торгово-розважального центру, який стане “епіцентром” покупок, розваг та хорошого настрою для усіх. 

Власна, комфортна, гарна і простора квартира – це мрія кожної молодої сім`ї. ЖК “ На Щасливому” – це житло, збудоване саме для вас і вашої родини. 

*на правах реклами
 

Читайте також