Журналісти відомих видань проїдуться Рівненщиною туристичною (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

Нічна екскурсія в Дубенському замку та знайомство з мисливсько-спортивним комплексом «Сокіл». Такий 2-х денний прес-тур чекає на журналістів відомих всеукраїнських видань. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Медійники прибули на Рівненщину, аби на собі відчути унікальність нашого краю та популяризувати відпочинок в нашій області.

Зокрема, про «Рівненщину туристичну» писатимуть такі видання як «Міжнародний туризм», «Мандри», «Сегодня», «Ліза», «Магістраль», «Урядовий кур’єр» та Інтернет-портали «Мандрія», «Укртуризм» і «Експерттур».

Із журналістами зустрілися голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та його заступник Світлана Богатирчук-Кривко.

«Туризм для нас залишається одним з пріоритетних напрямків. За рік багато чого зроблено. Ми вже маємо бренд «Рівненщини туристичної», працює сайт, є маркетингова стратегія та візуалізація. Ми продовжуємо відкривати туристичні офіси. Тобто підхід до туризму – системний та комплексний», - зазначив Олексій Муляренко.

Керівник області також розповів про активізацію діяльності аеропорту. Велику увагу приділено інфраструктурі навколо туристичних об’єктів. Це і ремонт доріг, встановлення вказівників, облаштування під’їзних шляхів тощо.

Крім того, в області затвердили масштабний зелений шлях «Медове коло», який простягається на понад 250 км мальовничими куточками Рівненщини та передбачає мережу локальних маршрутів. Визначними місцями шляху є Тунель кохання у Клевані, заказник «Базальтові стовпи», Музей лісу, ландшафтний парк «Надслучанська Швейцарія».

В свою чергу віце-президент асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України» Олена Зеленко подякувала за організацію промо-турів для ЗМІ, адже для розвитку туризму це дуже важливо, і нині Рівненщина вже стала більш впізнаваною на мандрівній мапі України.

Під час зустрічі журналістам вручили «Паспорт мандрівника» та запросили до участі у грі-квесті «На власні очі». Нагадаємо, суть гри полягає у тому, щоб подорожуючи Рівненською областю, відвідати якомога більше об’єктів, позначених на спеціальній карті та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника».

Читайте також