Журналістка, яка потрапила в ДТП у Рівному, розповіла подробиці

Фото Вікторії Мамотюк.

11 травня у Рівному на вулиці Костромська сталась дорожньо-транспортна пригода - збили пішохода. Як виявилось, це була рівненська журналістка Вікторія Мамотюк. Її одразу ж госпіталізували та провели оперативне втурчання. пізніше вона у себе на сторінці у мережі "Фейсбук" розповіла подробиці інциденту.  

"Щоб розвіяти сумніви та численні чутки щодо ДТП У яке я вчора втрапила, поясню: подія сталася близко 12 години дня, я була твереза, перетинала вулицю за межами пішохідного переходу, якого в моєму полі зору не було. Один із автомобілів зупинився, щоб мене пропустити та інший кермувальник мене не помітив, бо був ще далеко, а я не розрахувала швидкість з якою він їхав. Можливо він і перевищив швидкість ніж потрібно у межах міста, та я водія не виню. Проти нього, за ініціативою поліції, порушили кримінальну справу та триває досудове слідство.

Щодо мене: політравма, внутрішня кровотеча, струс головного мозку, численні забої та синці. Мені зробили операцію, видалили жовчний міхур та встановили катетори. Я ще знаходжуся в реанімаціі під крапельницями та уколами. Страшенно все болить. Зробили МРТ - тут все гуд. Дякую усім друзям, які були і є поруч, підтримують та допомагають", - написала Вікторія. 

Читайте також