Зірка "Вар'ятів-шоу" та кум Сергія Притули з Рівненщини - одружився (ФОТО)

Відомий український гуморист, шоумен, КВНник, зірка популярного гумористичного проєкту «Вар’яти-шоу», уродженець міста Млинів, що на Рівненщині, харизматичний "бородань" Володимир Жогло, якого в колективі лагідно називають "Жожка", одружився. Про це він сам зізнався на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Володимиру у серпні цього року виповниться 32 роки, його ж кохана Ірина молодша за гумориста на 8 років. Ще 11 лютого він освідчився їй просто під час свого чергового гастрольного виступу у Львові. Це стало справжньою несподіванкою для дівчини, однак вона одразу погодилася вийти заміж за Володимира.

Відтоді Володимир Жогло та Ірина готувались до весілля. Гучне свято довелося відмінити через карантин, однак це не стало на заваді парі офіційно розписатися. Тож закохані поєднали свої долі і створили сім'ю 15 травня - символічно у День сім'ї.

За інформацією Нового каналу, де працює Володимир Жогло, він вже давно мріяв про створення сім'ї. У коментарі журналістам він зізнавався, що хоче мати трьох дітей - саме стільки і у його родині. Але все не наважувався одружитись, бо досі був переконаний, що важко знайти дівчину, яка витримає стосунки на відстані. Проте, схоже, Володимиру таки вдалося знайти таку дружину.

Колектив порталу "Рівне Медіа" щиро вітає новостворене подружжя та зичить молодятам щастя та довгих років взаємного кохання!

Нагадаємо, що млинівчанин Володимир Жогло приєднався до проекту «Вар'яти-шоу» в 2010 році. Він також є кумом його керівника, відомого телеведучого Сергія Притули.

Читайте також