Зламані дерева, розкриті будинки та розтрощені ворота: на півночі Рівненщини вирувала негода (ФОТО)

Близько 18-ї години вчора, 30 травня, над Дубровицею пронеслась негода, яка завдала чимало клопоту мешканцям. Спільнота Полісся#INFO з посиланням на місцеву журналістку Любов Климчук повідомляє, що в мікрорайонах "Кучук" і "Звіринці" постраждала частина будинків. 

"Смерч пронісся, як кажуть місцеві, на Звіринці та у Кучуку. На щастя, не всі будинки постраждали у цих "мікрорайончиках" Дубровиці. Негода пролетіла шлейфом - полосою... Це тривало кілька секунд: тріщав шифер, літав дитячий батут, частково розкрило дахи... Негода йшла полосою, миттєво. Але встигла наробити проблем", - йдеться в дописі.

Після цього природнього лиха люди зорганізувалися і латають покрівлі, адже є збитки.

"У господарстві Чернюків, наприклад, пошкоджено ворота, частково дах, вирвано дерево та інше..Господиня хати каже, що в момент вихору перебувала в бесідці, у дворі. Це було дуже страшно. Вона пригнулася і чула шум і тріск довкола. Одинока 75-пенсіонерка Людмила Лаврович поки-що не має чим залатати хату....Одна мить...і проблеми. Доки переважна частина містечка спокійно відпочивала, інша добряче перелякалася", - пише Полісся#INFO .

Читайте також