Злочин чи насмішка: на Рівненщині жінка стверджує, що вбила свого чоловіка

Фото ілюстративне

На спецлінію «102» в обідню пору надійшов виклик від 39-річної жительки Костопільського району, що вона вбила свого чоловіка, знаряддя вбивства при ній і вона чекає на поліцейських.

Коли слідчо-оперативна група Костопільського відділу поліції прибула за адресою в село Підлужне, з'ясувалося, що заявниця, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, здійснила завідомо неправдивий виклик. Із її слів — просто так. Матір, яка проживає разом із нею, розповіла поліцейським, що донька протягом останнього тижня систематично зловживала алкогольними напоями. Того дня вона розпивала спиртне зі своїм колишнім чоловіком та посварилася.

39-річну жінку освідували на стан сп'яніння та склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення (завідомо неправдивий виклик поліції). Відповідно до санкції статті їй загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Пам'ятайте, що неправдиві виклики поліцейських забирають не лише час правоохоронців, а й позбавляють шансу на порятунок іншої людини, яка в цей час справді потребує допомоги.

Читайте також