Знову перемога: "Кардинал-Рівне" обіграв польський "Клірекс"

http://cardinal-rivne.com

Перемогою завершився перший спаринг "Кардинала-Рівне" на тренувальному міні-зборі у Польщі. Щойно прибувши до міста Хожув, де і базуватимуться рівняни упродовж трьох найближчих днів, наша команда одразу відправилася до спортивного залу - на матч із місцевим клубом "Клірекс".

"Клірекс" (Хожув, Польща) - "Кардинал-Рівне" (Рівне, Україна) - 1:3 (1:1)

Контрольний матч відбувся 31 січня 2018 року у місті Хожув. Переможні голи забили Волянюк (на 12-ій та 30-ій хв.) та Піддубний (на 29-ій хв.).

Незважаючи на виснажливу дорогу, матч із четвертою на даний момент командою польської Екстракляси рівняни розпочали на рівних. Матч, до речі, проходив за усіма правилами офіційних поєдинків. А у середині тайму зусиллями Михайла Волянюка "зелено-жовті" вийшли вперед у рахунку. Щоправда, втримати переможний рахунок до перерви рівняни не зуміли - 1:1.

Після відпочику перемогу "Кардиналу-Рівне" приніс бліц-криг у виконанні Сергій Піддубного і Михайла Волянюка. Два голи упродовж двох хвилин дозволили нам святкувати успіх!

Михайло КОНДРАТЮК, віце-президент МФК "Кардинал-Рівне":

- Дуже непроста перемога. Після виснажливого переїзду хлопцям було дуже непросто. Лише тепер можемо перевести подих, відпочити. Вже чекаємо на завтрашній матч проти діючого чемпіона Польщі!

Вже завтра, 1-го лютого, у Бельсько-Бялій "Кардинал-Рівне" зіграє із чемпіоном та лідером чемпіонату Польщі - "Рекордом". За цей клуб, до речі, виступає наш Олександр Бондар. Початок матчу - 16:00 за місцевим часом та 17:00 - за Києвом.

Прес-служба МФК "Кардинал-Рівне"

Читайте також