Звільнені заручники розповіли про своє перебування в автобусі з луцьким терористом

Фото - Нацполіція

Вчора ввечері у Луцьку було звільнено 13 пасажирів захопленого автобуса. Жоден із заручників не постраждав. Спецоперацію зі звільнення пасажирів провели бійці спецпідрозділів поліції та СБУ.

Знесилені багатогодинним перебуванням у замкнутому автобусі люди у коментарі Першому розповіли про те, як «терорист» з ними поводився.

– Слава Богу, нормально ставився. Він пропонував сходити в туалет – у відро. Але на вулицю не відпускав, – говорить одна з пасажирок захопленого автобуса.

Ще одна жінка, яка перебувала в автобусі, зазначила, що Максим Кривош закликав усіх пасажирів вести себе спокійно та не робити ніяких рухів.

Нагадаємо, озброєний пістолетом, автоматом та бойовими гранатами зловмисник вчора вранці захопив рейсовий автобус та погрожував підірвати пасажирів. Протягом дня з агресором спілкувалися правоохоронці та президент України Володимир Зеленський.

Після виконання однієї з вимог президентом, Максим Кривош звільнив перших трьох заручників. Близько 21:30 зловмисник сам здався силовикам.

Крім цього, вчора стало відомо, що Максим Кривош прописаний у місті Дубно на Рівненщині. Там проживає його сім’я. Чоловік раніше працював зооволонтером.

Читайте також