Звільнили керівницю рівненського ЦНАПу

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Учора стало відомо про звільнення керівниці Управління надання адміністративних послуг (ЦНАП) Наталію Хомич. Відповідне розпорядження підписав міський голова Рівного Олександр Третяк. 

Нагадаємо, стосовно Наталії Хомич проводили два службових розслідування. Перше – у червні. 16-го липня мер видав розпорядження, у якому йдеться про застосування дисциплінарного стягнення до Наталії Хомич, а саме - догани. А іншим розпорядженням дозволив приступити їй до виконання своїх посадових обов'язків із 19-го липня. 

Інше з завершилось вчора. Після якого відразу мер звільнив керівницю ЦНАПу. У тексті розпорядженні аргументували це так:

«…результати розгляду акту службового розслідування від 8 жовтня 21 року, за систематичне невиконання без поважних причин своїх посадових обов'язків, покладених трудовим договором, за незабезпечення організації надання адміністративних послуг та взаємодії суб'єктами надання адміністративних послуг, нездійснення координації діяльності посадових осіб та невжиття заходів для удосконалення організації та підвищення ефективності роботи управління надання адміністративних послуг».

Сама ж пані Хомич відреагувала на своє звільнення постом-поядкою на особистій сторінці у ФБ:

"Сьогодні, на жаль, розпорядженням міського голови Олександр Третяк, мене звільнено з посади начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненськоі міської ради ( директора Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному)

Хочу щиро подякувати моїй сім’ї, батькам та близьким друзям за колосальну підтримку та любов. Ви завжди поруч — це найвища цінність, яка є", - йдеться у повідомленні.

Читайте також