Зв’язаний із кляпом у роті: на Рівненщині катували чоловіка (+ФОТО)

Фото - Нацполіція

У селі Зносичі Сарненського району скоїли розбійний напад на 55-річного місцевого мешканця. Стогін чоловіка почула сусідка, яка увійшовши до оселі, побачила закатованого односельця.

Потерпілий був зв'язаний із кляпом у роті. На тілі чоловіка були множинні травми. У напівпритомному стані його госпіталізували до лікарні.

Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс та забій головного мозку, перелом кісток основи черепа, грудної клітки, садна тулуба і кінцівок. 

У будинку чоловік мешкав один. Під час огляду оселі правоохоронці виявили та вилучили: пристрій для відстрілу гумових куль, два корпуси гранати Ф-1 та запали до них, тротилову шашку, електронний детонуючий пристрій. Усе вилучене скерували на експертизу, яка встановить придатність вказаних об’єктів до вибуху. Також правоохоронці встановлюватимуть походження боєприпасів.  

Зараз поліцейські встановлюють осіб, які причетні до скоєння розбійного нападу. Крім цього, за фактом незаконного зберігання боєприпасів та вибухових речовин відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Читайте також